RP One is een IT consultancy bedrijf. We helpen onze partners met de realisatie, succes en groei van hun IT-projecten. Dit doen we door tussenkomst van onze talentvolle consultants. Onze focus ligt vooral op het leveren van kwaliteit in het hele proces, van het eerste contact met de consultant tot de follow-up en het verdere verloop van de carrière.

Waarvoor wij staan

Consultant en partner worden bijgestaan in het hele proces. We gaan voor duurzaam ondernemerschap, waarbij de juiste persoon op de juiste plaats terechtkomt. Dit doen we met de grootste zorg en marktkennis.

over RP One

Waarvoor wij staan

Waarden en cultuur van het bedrijf

Kwaliteit boven kwantiteit

Het leveren van de ideale versterking voor uw project is ons doel. Consultants en partners worden begeleid gedurende het gehele project en zelfs daarna.

Langetermijnvisie

Wij beschouwen onze consultants en partners als familie. Na onze interventie stopt het werk niet, integendeel.

Opleiding

Al onze consultants worden voorzien van een continue, professionele opleiding zodat zij hun job naar behoren kunnen uitoefenen. Ook onze niet-technische collega’s worden regelmatig bijgeschoold.

Respect en integriteit

Wij hechten enorm veel belang aan het respecteren van de wensen van al onze stakeholders. Alles gebeurt op een discrete manier met oog voor de geldende privacyregels.