Voor kandidaten

Wij helpen jou om je carrière te lanceren of er een nieuwe wending aan te geven!

Ben jij pas afgestudeerd? Of ben je op zoek naar een nieuwe wending in je carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! RP One helpt jou om je carrière te (her)lanceren. Met onze jarenlange ervaring en specialisatie in IT development en onze grondige marktkennis gaan we meteen aan de slag voor je. We luisteren naar wat jouw ervaringen, talenten en wensen zijn om vervolgens een passend project bij een van onze partners te vinden.

Ben je klaar voor een nieuw avontuur?
Neem dan snel een kijkje in onze openstaande jobs.

Naar openstaande jobs
Developer
Business meeting

Voor werkgevers

Bent u op zoek naar een IT Developer? Wenst u meer informatie over de huidige markt te bekomen? Wij helpen u graag bij uw projecten.

Vanuit onze waarden en normen zijn we de partner bij uitstek voor heel wat organisaties in diverse sectoren. Wij hebben steeds een transparante en respectvolle langetermijnrelatie als doel.

Met ons vernieuwend concept interveniëren wij op uw project, met een methodologie die een oplossing aanreikt voor uw nood aan korte termijn flexibiliteit en lange termijn stabiliteit. Hoe deze ogenschijnlijke paradox werkt, leggen we graag uit in een persoonlijk gesprek.

Hier stopt het natuurlijk niet. Wij zijn gekend voor onze doorgedreven opvolging en opleiding. Wij streven telkens naar een win-winsituatie. U tevreden, wij tevreden!